Hovedretter

Hovedretter
priser oplyst pr. person v. 10 personer

Fyldt oksemørbrad m/kartofler, sovs og salat kr. 180,-
Krondyrkølle m/kartofler, vildtsovs, vindruesalsa og tyttebær kr. 170,-
Langtidsstegt kalvefilet m/kartofler, sovs og waldorfsalat kr. 160,-
Helstegt ungkvægsfilet m/kartofler og salat kr. 170,-
Fanø ølbraseret svinekæber m/kartofler og salat kr. 140,-
Kalvegryde med kartofler og salat kr. 140,-
Mørbradgryde med kartofler og salat kr. 135,-
Mørbradbøf m/æble og champignonsovs, kartofler og salat kr. 140-
Gammeldags oksesteg m/kartofler, sovs, perleløg og bønner kr. 130,-
Svinekam med brune/hvide kartofler, sovs og rødkål kr. 115,-
Skinkeschnitzel m/brasede kartofler, sovs og ærter kr. 125,-
Flødegullash eller stroganoff m/kartoffelmos og salat  kr. 110,-
Glaseret skinke ell. hamburgerryg m/flødekartofler og salatkr. 95,-
Koteletter i fad med kartofler eller ris og salat kr. 95,-
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler, sovs og surt kr. 95,-
Biksemad m/speglæg, rødbeder, rugbrød og smør kr. 95,-
Karrygryde med kylling, ris, salat og flutes kr. 95,-
Boller i karry med ris og salat kr. 95,-
Karbonader med grønærter/gulerøder og kartofler kr. 95,-
Oksekøds- eller kyllingelasagne med salat og flutes kr. 95,-
Forloren hare med kartofler, sovs og tyttebær kr. 95,-
 

Opvarmning af menuer kan ske efter aftale.
Opvarmning i åbningstid = 150,-
Opvarmning udenfor åbningstid = 300,-