JULEFROKOST MENU

Der er mulighed for at bestille uden for åbningstid,
såfremt du er i meget god tid.

Kuvert antal kan ændres op til 3 dage før afhentning.

Det kolde kommer på fade, og det varme i ildfaste,
med varmeanvisning.

Hvis under 10 kuverter tillægges 10 % ekstra. 
Dog laves der ikke til under 6 kuverter.

Opvarmning af mad ............ 150,-
Over 50 pers ......................... 300,-
Udenfor åbningstid ............. 300,-
Over 50 pers ......................... 400,-

Der opkræves et depositum for fade, skåle m.v.
som tilbagebetales ved aflevering såfremt alt
er i rent og hel tilstand.

Bestil Julefrokost

Christianssøpigens marineret sild m. karrysalat
Karrysild med æble & forårsløg
Stegt julesild m. syltede rødløg& kapersbær
1/2 Æg m. rejer, tomat & mayonaise
Varmrøget laksetatar på hjertesalat med peberrodscreme
Røget culotte med sennepssyltede tomater & parmesan
Røget andebryst dertil vintersalat med citrusfrugt
Luksus tartelet med høns i asparges (1 stk.)
Fiskefilet med remolade & citron
Knag frikadeller med rødkål (2 stk.)
Knag frikadeller med sønderjysk hvidkål (2 stk.)
Jule frikadeller med rødkålssalat (2 stk.)
Leverpostej med champignon & bacon
Æbleflæsk med bacon
Mørbradbøf med bløde løg (1 stk.)
Mørbradbøf a la creme med champignon & porrer (1 stk.)
Ribbensteg med rødkål (2 skv.)
Jule medister med sønderjysk hvidkål (2 stk.)
Krydret sprængt andelår med broccolisalat
Porchetta med rødder & svampe
Glaseret skinke med blomkålssalat, pærer, grønkål & havtorn
Fyldt kylling med waldorfssalat
Saltimbocca inside-out med krydret tomatsalat
Tærte med kylling, feta, tomat & hvidløg (6-8 pers)
Chokoladekrokant med vaniljeparfit & syltede skovbær
Æblekage med kaffe/chokoladecreme & hasselnødder
Ris a la mande med kirsebærsovs
Ostefad med druer, marinerede nødder & marmelade
Blomme/æbletærte med skildpaddecreme (10-12 pers)
Brownie cheesecake med brombær (10-12 pers)